Sport

LIVAJA: “Ostajem u Hajduku. Ponuda ima, ali meni novac nikad nije bio na prvom mjestu”

0

Hajduk je na Rujevici i u finalu SuperSport Kupa pobijedio Šibenik 2:0 golovima Darija Melnjaka iz 62. minute i Marka Livaje iz penala u sudačkoj nadoknadi. Hajduk je tako obranio titulu u ovom natjecanju, a ovo mu je ukupno osma titula u Kupu.

Utakmicu je komentirao Marko Livaja.

“Druga godina u nizu s trofejem, to je najbitnije, to se uvijek gleda. Nismo odigrali pravu sezonu, ali moramo biti zadovoljni s Kupom. Imamo dosta mjesta za napredak i moramo se za sljedeću sezonu pripremiti najbolje što možemo jer u ovoj nismo bili najbolji”, rekao je Livaja, piše Index.

“Oni nisu imali što izgubiti. Došli su se braniti, dobro su stajali na terenu, ali nisu neke kontre uspjeli realizirati. Bila je dobra nogometna fešta. Imamo u nedjelju još jednu utakmicu prvenstvenu. Samo da se nitko ne ozlijedi, a onda se imamo vremena odmoriti i fokusirati na novo prvenstvo jer smo u ovom puno propustili”.

Livaja je u mix zoni dobio pitanje o tome ostaje li u Hajduku, a odmah je odgovorio potvrdno te dodao da mu novac nikad nije bio na prvom mjestu, već u Hajduku igra iz ljubavi i igrat će dok god se tako osjeća, piše Index.