foto: Leonardo Della Vega
IzdvojenoSport

DERBI U PLOČAMA Jadran LP sutra dočekuje ekipu Radnika iz Križevaca

0

Sutra nas očekuje vrlo zanimljiva utakmica koju možemo nazvati i derbijem desetog kola SuperSport Druga NL, na Jadranovu u Pločama domaći NK Jadran Luka Ploče ugostit će Nogometni klub Radnik Križevci.

Gledajući tablicu nakon devet odigranih kola možemo slobodno reći kako uloga favorita pripada sutrašnjim domaćinima koji se trenutno nalaze na visokom trećem mjestu. S druge strane Radnik se u dosadašnjem dijelu prvenstva pokazao kao momčad s dva lica, ono pravo lice prikazuju na domaćem terenu gdje rijetko gube bodove, a s druge strane u gostima su u pet odigranih utakmica osvojili samo jedan bod. Zanimljivo prošle sezone su se jedina dva puta susreli u povijesti, a u obje utakmice pobjedu su odnosile gostujuće momčadi.

Nikola Rodin: “Sigurno da očekujemo jednu tešku utakmicu, Radnik je dobra ekipa, s dosta dobrih pojedinaca i najvišim ambicijama. Mi smo u pozitivnom nizu zadnjih par utakmica i učinit ćemo sve da sva tri boda ostanu na Jadranovu i nastavimo niz koji će nas zadržati u gornjem dijelu tablice i igri za prvo mjesto.”

Frano Medić:  “Čeka nas teška utakmica i gostovanje kod protivnika koji doma teško gubi bodove. Ove sezone se u gostima dosta mučimo, no u nogometu se stvari mogu okrenuti u samo jednoj utakmici. Kvalitetna smo ekipa i to želimo pokazati u ovoj utakmici te se nadam da ćemo donijeti bodove iz Ploča.”

Utakmica se igra na Jadranovu s početkom u 15 sati.

Izvor: SuperSport Druga NL

Više u kategoriji Izdvojeno