IzdvojenoSport

DALMATINKA U BANJOJ LUCI Potvrditi pobjedu iz Ploča i plasman u 3. kolo!

0

Danas u 17 sati u Banjoj Luci, rukometašice Dalmatinke igraju uzvratnu utakmicu 2.kola Europskog kupa za žene. U prvoj su utakmici Pločanke ostvarile minimalnu prednost od jednog zgoditka iako su u jednom trenutku vodili i 7 razlike.

Blago je razočaranje vladalo u domaćoj svlačionici nakon posljednjeg sučevog zvižduka ali kako je vrijeme odmicalo, cure su postale svjesne da je svaka pobjeda prednost i da ponovljenom igrom u uzvratu imaju realne šanse za prolazak dalje.

Cure su jučer krenule na put, da što spremnije istrče u dvorani na Boriku. Za najavu smo pitali trenera Ivana Jerkovića:

– Očekujemo napetu i tešku utakmicu sličnu kakva je i bila u Pločama.
Nažalost nismo uspjeli održati rezultatsku razliku, da bi nam bio lakši put do prolaska dalje. Vjerujem u svoju ekipu i ako utakmicu odigramo na maksimumu, bez crnih rupa, očekujem povoljan rezultat – izjavio je za Klik Ploče trener Jerković kojeg smo pitali i za zdravstveno i fizičko stanje u svlačionici.

– Ekipa je kompletna, svi smo zdravi, otišli smo dan ranije, vjerujem da ćemo imati svježine izdržati svih 60 minuta u visokom tempu – zaključio je strateg Pločana.

Cure, sretno!

Više u kategoriji Izdvojeno