Sport

VELIKI JUBILEJ Proslava 25 godina HMNK Vrgorac uz spektakularne utakmice i oproštaj kapetana Duška artinca

0

Ove subote, 12. listopada 2024., HMNK Vrgorac obilježava važan jubilej – 25 godina postojanja kluba! Proslava započinje u 15:30 sati ispred Doma sportova Davor Jović u Vrgorcu, gdje će se održati druženje s navijačima uz besplatan roštilj, piće i glazbu.

Uz svečani program, planiran je i posljednji pripremni susret prije početka natjecateljske sezone, koji će se odigrati u 17:00 sati protiv MNK Torcida Biberon. Ova utakmica obećava pravi futsal spektakl, jer će na parketu zaigrati dva kapetana hrvatske futsal reprezentacije – Jelovčić i Marinović, uz mnoge druge prvoligaške igrače, što jamči iznimno kvalitetan susret.

Jedan od najemotivnijih trenutaka proslave bit će oproštaj dugogodišnjeg kapetana Duška Martinca, koji će nakon 21 sezone i više od dva desetljeća odanosti klubu, službeno zaključiti svoju bogatu igračku karijeru. Pozivamo sve ljubitelje futsala i vjerne navijače da podrže našu momčad i sudjeluju u ovom slavlju. Ulaz na utakmicu je besplatan, kao i roštilj i piće za sve posjetitelje!