IzdvojenoSport

Nedjeljko Dominiković, trener Dalmatinke, izabran za stručnog suradnika Hrvatskog rukometnog saveza za Dalmaciju

0

Hrvatski rukometni savez nastavlja s razvojem i popularizacijom ženskog rukometa od mlađih dobnih uzrasta do seniorske kategorije. Sukladno navedenom, nastavljamo i s radom stručnih suradnika HRS – a koji će proaktivno djelovati u okviru svog opsega rada te surađivati s klubovima i Savezom. Primaran cilj je što bolja selekcija igračica koje će sudjelovati u Kampu HRS – a te na terenu u razgovoru s trenerima klubova, napraviti popis perspektivnih igračica po regijama, rođenih 2010./2011. te 2012./2013. godine.

Cilj Saveza je da u Kamp dođu najperspektivnije igračice te da se selekcioniraju najbolje igračice za reprezentacije mlađih uzrasta HRS – a koje će jednoga dana biti nositeljice igre hrvatske ženske seniorske reprezentacije. Stručni suradnici će isto tako okupiti perspektivne igračice te ih selekcionirati za regionalnu reprezentaciju.

Među njima je i Nedjeljko Dominiković, trener RK Dalmatinke Ploče, koji je izabran za stručnog regionalnog suradnika Hrvatskog rukometnog saveza za regiju Dalmacija u natjecateljskoj sezoni 2024./2025.

Stručni suradnici su obvezni surađivati s trenerima i klubovima, kao i obrnuto te pratiti igru i razvoj mladih igračica. O svemu će stručni suradnici redovito informirati HRS, odnosno dr.sc. Lidiju Bojić – Ćaćić, instruktoricu za ženski rukomet pri HRS – u.

Više u kategoriji Izdvojeno