IzdvojenoLuka Ploče

Luka Ploče financira klimatizaciju svih prostorija Osnovne škole u Kominu

0

Lijepe vijesti dolaze iz Komina. Prenosimo obavijest ravnatelja Marjana Scipionija sa službenih stranica škole.

“S velikim zadovoljstvom obavještavamo učenike, roditelje i prijatelje Osnovne škole „Ivo Dugandžić-Mišić“ da smo sudjelovali u donacijskom natječaju „Ploče i Luka ZAjedno za ljepši i bolji grad“ koji je organizirala Luka Ploče d.d. Ponosno smo prijavili nekoliko projekata usmjerenih na unapređenje uvjeta za naše učenike, a posebno ističemo projekt „Ne dvoji, za učenike izdvoji!“.

Cilj je ovog projekta klimatizacija svih prostorija naše Škole da bismo osigurali ugodniji i kvalitetniji boravak učenika te potaknuli još bolje uvjete za učenje i rast. S velikom radošću možemo objaviti da je prepoznata važnost i vrijednost našeg projekta te ga je Luka Ploče d.d. odlučila u potpunosti podržati. Realizacija će se odvijati u dvije faze, a prva je već uspješno završena postavljanjem šest visokokvalitetnih klima-uređaja.

Ovim putem želimo zahvaliti navedenoj kompaniji na čelu s predsjednikom Uprave g. Hrvojem Livajom, a posebno Povjerenstvu koje je prepoznalo koliko je ovo ulaganje važno za naše učenike i Školu.

Koristim prigodu zahvaliti i svim zaposlenicima Škole, svom timu na poticajima i podršci, na pripremi i realizaciji ovog projekta.”

ravnatelj Marjan Scipioni

Više u kategoriji Izdvojeno