IzdvojenoSport

DAN POLICIJE Policijski službenici PU dubrovačko-neretvanske odigrali tradicionalne sportske turnire

0

U povodu Dana policije, Policijska uprava dubrovačko-neretvanska organizirala je natjecanje policijskih službenika u malom nogometu i stolnom tenisu.

Organizacija sportskih događanja već je tradicija ove policijske uprave koja okuplja veliki broj policijskih službenika na sportskim borilištima.

I ova je godina pokazala kako unutar svojih organizacijskih jedinica imaju veliki broj dobrih sportaša.

U malonogometnom turniru ekipe su pokazale zavidnu kvalitetu i borbenost, a u finalu turnira su se našle ekipe Policijske postaje Ston i Postaje granične policije Metković. Ekipa Policijske postaje Ston u sastavu Marin Barišić, Marin Mišanović, Marijo Bađek, Mateo Tolj, Nikola Vuletić, Ante Ilić, Mario Marić na čelu s kapetanom momčadi Dragom Jelavićem rezultatom 3:1 pobjedu je odnijela već četvrtu godinu zaredom.

Paralelno s malonogometnim turnirom, održan je i turnir u stolnom tenisu. Ovaj sport zahtjeva izvrsnu koncentraciju i brze reflekse, a upravo su te osobine pokazali natjecatelji.

Nakon napetih dvoboja Milan Rezo, policijski službenik Službe za granicu, ovogodišnji je pojedinačni pobjednik u stolnom tenisu, dok su pobjedu u parovima odnijeli umirovljeni policijski službenici Darko Božić i Danko Katić.

Čestitamo svim natjecateljima, a posebno onima koji su bili najbolji u svojim disciplinama!

Policijskim službenicama i policijskim službenicima želimo sretan Dan policije!

Više u kategoriji Izdvojeno