IzdvojenoSport

POZNATO LICE Leo Margan s Grobničanom u subotu na Jadranovu: U Pločama nisam ni jednu utakmicu izgubio

0

Nogometaši Grobničana u subotu u Pločama igraju prvu utakmicu u novoj sezoni Druge NL, jedan se igrač grobničkog kluba u subotu neće osjećati kao gost.

Leo Margan kao posuđeni igrač Orijenta branio je za Jadran Luka Ploče (LP) u sezoni 2022/23, kada se počela igrati jedinstvena treća liga koja se zove Druga NL:

– To mi je bila prva seniorska sezona tijekom koje sam u više od pola utakmica sačuvao čistu mrežu. Mislim da smo 25 kola bili na prvom mjestu, zadnjih pet kola ispustili smo prvo mjesto što mi je bilo žao, prisjeća se Margan za portal Sportcom.hr

Jadran LP nema uvjeta i ambicija za Prvu NL, ali je dvije sezone bio u vrhu lige, prvo je bio treći, pa šesti.

Iskusni trener Mišo Krstičević selekcionirao je fizički moćne igrače, koliko je Jadran promijenio momčad ovog ljeta?

– Ne znam, znam da je moj bivši suigrač Ivano Čepo iz Ploča otišao u Solin, on je bio jako bitan igrač u veznom redu. Ali i mi smo dosta jaka momčad, dobro su se uklopili mladi dečki koju su došli, pogotovo Mendrila i Blečić, obojica su na potrebnoj razini. Nemamo se čega bojati, moramo napasti, a meni je cilj ne primiti pogodak, kaže Lerga i ističe:

– Nedavno sam se čuo s bivšim trenerom vratara u Pločama, rekao sam mu da u Pločama nisam ni jednu utakmicu izgubio, niti to namjeravam! Idemo u Ploče dobiti utakmicu, prva je utakmica uvijek bitna!

Margan se dobro snašao u Mavrincima, proglašen je najboljim vratarom na nedavnom turniru Josip Pepe Mikuličić:

– Momčad je stvarno dobra, odlično su me prihvatili. Radimo, trener se brine o nama, dosta smo treninga odradili na našem terenu, trenirali smo na Hreljinu, na Krasici, čuvali smo travnjak za prvenstvo koje počinje utakmicom u Pločama, kaže 22-godišnji vratar za portal Sportcom.hr

Više u kategoriji Izdvojeno