IzdvojenoZabava i kultura

ŽELITE SE OKUŠATI U KITESURFINGU? Mladi Gabrijel Obradović poziva na kominsko ušće – ovo jednostavno morate probati!

0

Kominsko ušće Neretve već dugo vremena privlači kitesurfere iz cijelog svijeta. Ovo mjesto nudi sve uvjete za vrhunsku destinaciju za kitesurfing: plitka voda, pouzdan maestral i pješčana plaža čine ga idealnim za ovaj atraktivni adrenalinski sport.

Interes za kitesurfing na ušću Neretve ubrzano raste svake godine, kako među domaćima, tako i među strancima. Atmosfera na ušću je pozitivna i prijateljska, nešto što se riječima teško može opisati – to jednostavno morate doživjeti.

Kitesurfing je postao veliki brend koji predstavlja Neretvu kao svjetsku destinaciju, privlačeći ljude sa svih strana svijeta, – priča za metkovic-news.com 21-godišnji Gabrijel Obradović, koji se ovim sportom bavi već nekoliko godina i jednostavno je oduševljen.

Gabrijel inače studira u Zagrebu, a ljeti kada dođe koristi svaku priliku kako bi uživao u ovoj maloj kitesurfing oazi na Ušću Neretve.

Upravo na tom tragu odlučio je svim Neretvankama i Neretvanima omogućiti individualnu ‘školu kitesurfinga’, po jako pristupačnim cijenama, kako bi što više naših sumještana prepoznalo ovaj adrenalinski sport.

Kako ističe, osnove se mogu savladati za samo nekoliko dana, čime se kitesurfing čini pristupačnim za sve. Stoga ovim putem poziva sve naše sugrađane da iskoriste ovaj potencijal koji im je na dohvat ruke te se okušaju u kitesurfingu.

„Osjećaj je zaista unikatan. Vidimo se na vodi!“ – poručuje Gabrijel.

Možete ga kontaktirati putem Instagrama Kiteboarding Komin Neretva.

Više u kategoriji Izdvojeno