IzdvojenoZabava i kultura

NAKON 25 GODINA Pozivamo vas na celebrity događaj “Miss Neretve 2024”!

0

Pozivamo vas na celebrity događaj “Miss Neretve 2024”!

Koji će se održati na najljepšoj plaži neretvanskog kraja u ZLATNOJ DOLINI HRVATSKE KALIFORNIJE.

U organizaciji USGP – Borisa Wagnera i Fashion Diva j.d.o.o. u vlasništvu Matee Jakopine održat će se izbor ljepote u Neretvanskom kraju nakon punih 25 godina.

Izbor ljepote održat će se na ekskluzivnoj lokaciji plaže *Ušće Neretve Kominsko (Beach Bar – Google karte) 26.07.2024. s početkom u 20 sati. Na izboru u borbi za prestižnu lentu, sudjelovat će 15 manekenki. Natječu se ljepotice iz neretvanskog kraja, a predstavit će nam se petnaestak djevojaka iz Metkovića, Opuzena, Korčule, Dubrovnika i Ploča među kojima ćemo odabrati:

* MISS FOTOGENIČNOSTI NERETVE

* MISS BIKINI 2024

* DRUGA PRATILJA

* PRVA PRATILJA

* MISS NERETVE 2024

PR EVENTA: bacc. rel. publ. Ivan Bašić

VODITELJ: Tomislav Parlov FM RADIO

Organizatori su posebno ponosni na ovaj Event koji se nakon punih 25 godina stanke ponovno organizira. Ovaj hvalevrijedan događaj s povodom da se tradicija nastavi. Večer glamura i ljepote uvijek ima dobru posjećenost uzvanika iz društvenog, te političkog života, što je naravno i veoma zanimljivo medijima. Modni dio bit će lijepo popraćen ZABAVNIM PROGRAMOM sa DJ-om TORNADO / DISKO -TRASH PARTY-em te vam organizatori priređuju pravi NERETVANSKI SPEKTAKL.

Delta Neretve najveća je i jedina prava delta Hrvatske. Mjesto prave prirodne ljepote koju je stvorila rijeka na putu od izvora do ušća. Proteže se između gradova Opuzena, Metkovića, Komina te se proteže prema ušću rijeke. Cijelo područje bogato je najboljim plantažama mandarina, tradicionalnim povrćem i voćem po kojima je ovaj dio zemlje poznat u cijelome svijetu. Bogata kulturna baština, maraton lađa, kitesurfing te brojne druge aktivnosti neretvanskog kraja garancija su da ćete se ludo i nezaboravno provesti.

Više u kategoriji Izdvojeno