IzdvojenoZabava i kultura

SEOSKA OLIMPIJADA STAŠEVICA Puno smijeha, suza, veselja.. Raduje se i mlado i staro!

0

Završila je još jedna Seoska olimoijada Staševica 2024. u organizaciji Udruge lađara Staševice i Mjesnog odbora koji su prenijeli dojmove na svojim stranicama.

Udruga lađara već treću godinu zaredom organizira seosku olimpijadu povodom rođendana udruge na kojoj najviše uživaju djeca ali i stariji u tradicionalnim sportovima. Bude tu tako suza, smijeha, veselja i mnoštvo zadovoljnih lica.

“Ove godine imali smo prijavljeno preko 80 djece što iz mista, što iz ostalih sela i gradova, te nam je to znak da ovaj događaj ima blistavu budućnost. Djeca su natjecala u trčanju, skakanju u vrećama, biciklizmu, alki i karike na marike, dok su odrasli najviše bili za potezanje konopa i beer pong. Uglavnom za svakoga je bilo po nešto, svi su otišli puni dojmova i zadovoljnih lica. Još jednom hvala svima koji su sudjelovali, roditeljima djece, tetama iz DV Staševica, volonterima koji su neumorno danima pripremali da ovaj događaj bude organiziran na nivou, i naravno našim mještanima koji su došli podržat ovaj događaj. Nadamo se da ćemo nastaviti tradiciju i dogodine, hvala svima na pohvalama i kritikama, pokušat ćemo ispraviti neke nedostatke, te potruditi se da ovaj događaj bude iz godine u godinu sve bolji” – napisali su članovi Udruge lađara Staševice.

 

Više u kategoriji Izdvojeno