0

FITNESS NA OTVORENOM U PLOČAMA

S dolaskom ljeta, građanima Ploča se pruža sjajna prilika za aktivno i zdravo provođenje jutarnjih sati. Naime, od ponedjeljka, 17. lipnja 2024., započinju dinamični treninzi na otvorenom koji će se održavati na terenima SC Močvara. Treninzi će se odvijati tri puta tjedno – ponedjeljkom, srijedom i petkom u 6 sati ujutro.

Zašto baš jutarnji treninzi?

Jutarnji treninzi nude brojne prednosti koje ih čine idealnim načinom za započeti dan. Vježbanje ujutro povećava razinu energije, poboljšava koncentraciju i produktivnost tijekom cijelog dana, te potiče metabolizam. Uz to, jutarnja tjelovježba potiče lučenje endorfina, hormona sreće, što doprinosi boljem raspoloženju i smanjenju stresa.

Besplatni prvi trening i prilagođeni programi

Prvi trening je besplatan, što omogućava svim zainteresiranim građanima da isprobaju program i osjete sve njegove benefite. Treninzi su prilagođeni svim razinama fitnessa, od početnika do naprednih vježbača, a programi uključuju raznovrsne treninge: kružni trening, HIIT trening, funkcionalni trening, trening fleksibilnosti i trening cijelog tijela.

Na čelu ovog projekta su dva stručna prvostupnika kineziologije: Ivan Medak, sportski trener kineziološke rekreacije i fitnessa te Petar Družijanić, sportski trener kondicijske pripreme. Njihovo znanje jamči kvalitetan i siguran trening za sve sudionike.

Započnite dan na najbolji mogući način

Organizatori pozivaju sve zainteresirane da se pridruže i započnu dan s osmijehom i zdravim navikama. Za dodatne informacije i prijave, građani se mogu obratiti putem mobitela na broj: 097 743 5414 (Petar) ili 091 191 9960 (Ivan) ili na Instagram profil: @summer_fit2024.

Više u kategoriji Izdvojeno