0

ZA EMISIJU VJEROVALI ILI NE

Jeste li znali da u Staševici, kroz koju se proteže županijska cesta cijelom dužinom kroz mjesto, nema isprekidane linije!

Priča nam to Bosiljka Kužić i potkrijepljuje sve sa fotografijama. I zaista, nasuprot Osnovne škole na cestu se nadovezuje Trg fra Ante Gnječa s dva izlaza u polu krug. Kod bućališta uz Maticu na cestu se nadovezuje Ulica Andrije Musulina, a u Mateljskoj luci su dva ulaza u polu krug. Isprekidana linija postoji samo na okuci nasuprot mosta na Matici za put koji vodi prema Otrić Seocima.

– Zamislite da vozite iz pravca Ploča i trebate skrenuti na bilo koju spomenutu ulicu ili trg, na koji bi način to uradili, a da se ne kosi s prometnim pravilima? – opravdano se pitaju mještani Staševice.

“Mislim da je najispravnije odvesti se u drugu županiju do Draževitića te se tamo negdje okrenuti kako biste se ispravno pristrojili za ulaz u mjesto.
Molila bih stručnjake-znalce prometa da daju svoje stručno mišljenje jer ovaj problem je u nadležnosti Hrvatskih cesta” – otvoreni upit je postavila gospođa Kužić nadležnima.

Više u kategoriji Izdvojeno