0

Općina Kula Norinska objavljuje P O Z I V za predlaganje Programa javnih potreba u području sporta i udruga građana Općine Kula Norinska za 2024. godinu.

Javne potrebe u području, sporta i udruga građana (u daljnjem tekstu: javne potrebe), za koje se sredstva osiguravaju, prema financijskim mogućnostima, iz Proračuna Općine Kula Norinska jesu djelatnosti i poslovi, akcije i manifestacije od interesa za Općinu Kula Norinska koje se Programom utvrde kao javne potrebe.

U Program javnih potreba Općine Kula Norinska za 2024. godinu u skladu sa Zakonom uvrstit će se:

u području sporta – sufinanciranje Zakonom propisanih programskih djelatnosti udruga i zajednica u sportu na razini Općine Kula Norinska.

u području udruga građana – sufinanciranje programskih djelatnosti veteranskih udruga i udruga sudionika i stradalnika Domovinskog rata, programi udruga koje skrbe o osobama s posebnim potrebama i humanitarno – karitativnih udruga, programi udruga mladih i udruga za djecu i mlade, programi udruga za promicanje i zaštitu ljudskih prava, programi strukovnih udruga, te programi udruga za zaštitu i očuvanje okoliša, čovjekova zdravlja i prirodne baštine.

Prijedloge Programa mogu predlagati udruge, ustanove, trgovačka društva ili fizičke osobe koje obavljaju navedene djelatnosti.

Prijedlozi Programa moraju biti obrazloženi i moraju sadržavati program od interesa za Općinu Kula Norinska.

Više na POVEZNICI.

Više u kategoriji Izdvojeno