Crna kronikaIzdvojeno

ZATVORENA A1 Autobus udario u brdo kod Karamatića, nema ozlijeđenih

0

Protekle večeri na prilaznoj cesti naplatnih kućica prema Pločama došlo do prometne nesreće u kojoj je sudjelovao autobus. Autobus je udario u brdo između tunela Zmijarevići i Petrovac u smjeru Ploča. Prema neslužbenim informacijama, autobus bio prazan, a vozač nije ozlijeđen.

Andrijana Biskup iz PU dubrovačko-neretvanske otkrila nam je da se prometna nesreće dogodila u petak u 20:20.

“Autobus makarskih tablica udario je u brdo, potom se odbio u metalnu zaštitnu ogradu, pa u portal s metalnim znakovima.

Srećom nitko nije ozlijeđen, a nastala je materijalna šteta. Autocesta je zatvorena jutros u 8:20 zbog sanacije oštećenog dijela”, rekla je za portal Dalmacija danas glasnogovornica.

Jutros je zbog posljedica ove nesreće zatvorena je dionica autoceste A1, javlja HAK.

“Zbog sanacije posljedica prometne nesreće na državnoj cesti DC425 za sav promet zatvorena je autocesta A1 Zagreb-Ploče-Karamatići između čvora Ploče i naplate Karamatići u smjeru Dubrovnika.

Obilazak u smjeru Dubrovnika: čvor Vrgorac (A1-ŽC6208-DC 62 (M.Prolog)- ŽC6276 (Kobiljača)-Ploče (DC8), a za smjer A10 (granica BiH)-Ploče: čvor Kula Norinska (A10) -DC62 (Mali Prolog)-Kobiljača (ŽC6276(-Ploče(DC8). Za smjer Ploče preporuka izlaz na čvoru Vrgorac”, izvijestio je HAK.