0

Kako smo još jučer izvjestili, na inicijativu predsjednika Uprave Luke Ploče d.d. sinoć se održao zajednički sastanak s predstavnicima Građanske inicijative “Pravo na zdrav život” Ploče.

Sastanak je, prema riječima predsjenice GI Ane Muse, bio “potreban i konstruktivan, ali i pun emocija”. danas smo pitali za komentar Luke Ploče o održanom sastanku čiji odgovor prenosimo u cijelosti:

“Luka Ploče dd izražava zadovoljstvo održanim sastankom za koji smatramo da je bio izuzetno potreban i u interesu svih uključenih strana, a posebno građana Ploča. Na vrlo transprentan način smo prezentirali planove i inspekcije nalaze tražene od strane Građanske inicijative, saslušali zahtjeve od kojih su za neke već poduzete određene radnje.

Luka Ploče je prihvatila zahtjeve Grada Ploča vezano za povremene incidente koji se događaju na lučkom području, a odnose se na rukovanje rasutim teretima i posljedicama koje se pojavljuju uzrokovanim vanjskim utjecajima.

Smatramo da smo na jedan konstruktivan način iznijeli svoje prijedloge i saslušali sve uključene u ovu problematiku. Pozdravljamo ovakav način komunikacije jer samo razgovorima i argumentiranim dijalogom možemo doći do rješenja na zadovoljstvo sviju, a posebno građana Ploča.

Luka Ploče će temeljito proučiti sve zahtjeve koji su prezentirani od strane Građanske inicijative i Grada Ploča i u roku od sedam dana ponuditi odgovore na postavljeno”.

Podsjetimo, na sastanku je GI predala osam zahtjeva prema Lučkoj upravi Ploče, Luci Ploče dd i Gradu Pločama:

Više u kategoriji Izdvojeno