IzdvojenoSport

ODLIČAN POČETAK PRVENSTVA Neporaženi Jadran LP jučerašnjom pobjedom na bod iza vodećeg Trnja

0

Iako dojam nije impresivan kao prošle sezone, ponovno je Jadran – odličan. Možda su standardi koje su postavili prošle sezone razlog nešto manje “buke” oko njih, no rezultati su im odlični, uz Opatiju jedini su neporaženi, s osam bodova na računu pušu za vrat vodećem dvojcu i apsolutno se ulazak u sezonu mora proglasiti odličnim. Protiv Bjelovara je bilo očekivano teško za Krstičevićevu momčad, gosti su dobra momčad koja je imala svoje prilike, no na kraju je morala pružiti ruku domaćinu i čestitati. Domaći su čestitali Miri Krešiću koji im je svojim golom iz 54. minute osigurao slavlje.

Igrač utakmice: Gabrijel Iličević

– Dobro smo otvorili utakmicu imali nadmoć, stvorili nekoliko dobrih šansi ali nažalost nismo ih iskoristili. Zadnjih 15 minuta prvog poluvremena gosti uspostavljaju ravnotežu imaju posjed i postaju sve opasniji. U drugo poluvrijeme ulazimo još odlučnije sa željom da što prije postignemo pogodak što i uspijevamo nakon jednog kornera. Gosti dobri kad imaju loptu sa puno kombinatorike i brzog iznošenja lopte sve do naših 16 metara ali bez kvalitetnih šuteva prema našem golu. Naša zaslužena pobjeda jer smo imali više šansi iako moramo priznati da su i gosti u par navrata bili blizu da postignu pogodak – komentirao je pomoćni trener Jadrana Darko Cvijanović.

– Opet utakmica s dosta šansi gdje su Ploče jednu iskoristile, mi svoje nisu i ovaj put oni se vesele. Dobili smo gol nakon prekida, znali smo šta nas čeka no nismo izdržali iako smo na tomu radili čitav tjedan. Nemamo što sad žaliti puno, za tjedan dana imamo novu priliku za dokazivanje i okrećemo se njoj – rekao je trener Bjelovara Zoran Marčetić.

Izvor: Mijo Jozić/Sportalo.hr