IzdvojenoSport

I DALJE BEZ PORAZA Odličan bod Jadrana LP s gostovanja u Karlovcu

0

NK Jadran Luka Ploče vraća se neporažen s vrućeg gostovanja u Karlovcu iako početak nije slutio na ovakav završetak utakmice, na kraju smo vidjeli četiri pogotka, još nekoliko dobrih prilika, penal i dva crvena kartona.

Jadranaši su dobro počeli, držali konce igre, domaćin je stajao iza lopte i pokušavao iz kontre ugroziti vrata Pločana što im je i uspjelo preko danas najboljeg njihovog pojedinca Ribara koji je probio desni bok i ubacio povratnu loptu za 1:0.

U drugom poluvremenu Jadran je  puno bolja momčad, od prve minute se pritiskala zadnja linija domaćih, no bez uspjeha sve do 55. minute kada iz već uhodanog dalekog “outa” Rodin prebacuje glavom do Medića koji se odlično snalazi u petercu za 1:1.

U 84.minuti domaćin je poveo. Dugu loptu nije najbolje pokupio vratar Pršlja koja se odbila između Raguža i domaćeg napadača kojeg isti igrač uz minimalni kontakt ruši, sudačka procjena je bila da je to dovoljno za kazneni udarac i izravni crveni karton.

U 88.minuti Kuqi odlično upošljava Galića koji bježi domaćim stoperima i poentira za veliko slavlje na našoj klupi i među našim malobrojnim navijačima na tribini. U tome svemu su trenera Krstičevića ponijele emocije te je i on zaradio isključenje.

“Čestitamo svima na borbenosti i zalaganju, zaslužili smo na kraju taj bod te zaokružili ovaj ciklus od par dana na lijep način” – zadovoljno je vodstvo Jadrana.

Dodajmo da je junior Šime Erceg u kupu protiv Tomislava upisao prve službene minute u plavom dresu i to sa nepunih 17 godina. Naime 17.rođendan mu je bio dan nakon kup utakmice. Čestitamo Šime!

Max Galić