GradIzdvojeno

ODLIČNE VIJESTI IZ RADOSTI Od ponedjeljka provode logopedske terapije za najmlađe članove

0

Udruga Radost podijelila je zaista odličnu vijest da se od ponedjeljka u udruzi provode logopedske terapije za najmlađe članove.

Terapije provode dvije magistrice logopedije u dva opremljena logopedska kabineta. Provođenje logopedskih terapija je dio aktivnosti trogodišnjeg programa “Radost je u različitosti – Jednakost je u radosti 2023.-2025.” koji je financiran od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, socijalne politike i mladih, a dijelom sredstava Grada Ploča, donatora i članarina članova udruge.

Udruga je uredila dva logopedska kabineta uz financijsku podršku SUN RUN iz Gradca koji su dio prikupljenog novca iz sportsko – humanitarne akcije 3. Sun Run Half Marathon 2023. i utrke “Ništa lakše” 2023, koja je održana 29. travnja 2023. godine u Gradcu u iznosu od 500€ donirali udruzi.

 

“Zahvaljujemo se gđi. Mariji Lozini predsjednici udruge i svima koji su sudjelovali u utrci. Također se zahvaljujemo gospodinu Jozi Ostojiću na donaciji od 400 € i donatoru koji je želio ostati anoniman 600€. Od ovih donacija smo kupili dvije nove klime za logopedske kabinete. U uređenju prostora su nam pomogli volonteri Davor, Dragan, Vinko, Nina, Nada, Ivan, Marina i mali susjedi iz Blok zgrade” – napisali su Radosni na svojim stranicama.

Udruga Radost trenutno pruža logopedske terapije za 75 korisnika, a za sve informacije, procjene logopeda i upise možete  se obratiti na
e-mail: udruga.radost.pl@gmail.com ili na telefon: 020/ 670-856