Sport

NINA BURĐELEZ U POLUFINALU EUROPSKOG PRVENSTVA Pala je i Crna Gora, večeras protiv Njemačke

0

Jučer su naše kadetkinje pobjedom nad domaćinom Crnom Gorom 27:25 osigurale mjesto u polufinalu, a danas u 20.15 igraju sa reprezentacijom Njemačke u 20.15 za potvrdu prvog mjesta u glavnoj rundi.

Čestitke djevojkama i stručnom stožeru, kao i našoj Nini, poručili su iz Dalmatinke Ploče.

Protiv domaće ekipe Crne Gore bilo je izuzetno zahtjevno igrati. Nakon našeg početnog vodstva, Crna Gora je preuzela kontrolu nad rezultatom. Triput je imala po dva pogotka prednosti. Vukla nas je u tim trenucima svojim dalekometnim projektilima Ivana Fratnik. S nekoliko kontri u kojima je poput brzog vlaka naprijed jurila i zabijala Katja Vuković, Hrvatska je nizom od četiri pogotka uskoro pobjegla na plus tri, 10:7.

U drugom dijelu, upali smo u krizu koju je primirila naša klupa s minutom predaha te vratila djevojke na pravi put. Put do pobjede i do polufinala Europskog prvenstva!

Katja Vuković 8, Ivana Fratnik 7 🎯

Svim našim igračicama kao i cijelom stručnom stožeru koji nam ovih dana nose toliko radosnih trenutaka, veliko bravo za emociju prema najdražem dresu, zajedništvo & karakter! Uz vas smo.

Danas u 20:15h, Hrvatska igra zadnju utakmicu glavne faze protiv Njemačke, uz osigurano mjesto među četiri najbolje europske reprezentacije, piše na stranicama Hrvatskog rukometnog saveza.