Regija

NERETVA TEAM CLASH 2023 Poziv svim ljubiteljima fitnessa i adrenalina na najuzbudljiviji događaj godine

0

OTVORENE PRIJAVE ZA NERETVA TEAM CLASH 2023

Fit Family udruga i Općina Kula Norinska pozivaju sve ljubitelje fitnessa i adrenalina na najuzbudljiviji događaj godine – Neretva Team Clash 2023!

Ova nezaboravna sportska manifestacija održat će se u subotu, 29. srpnja u Krvavcu 2 na Sportsko rekreacijskom centru, s početkom u 9:30 ujutro. Pripremite se za dan ispunjen izazovima, zabavom i neprocjenjivim trenucima zajedništva!

Neretva Team Clash donosi dva natjecateljska spektakla – jedan za odrasle i drugi za najmlađe. Dvije skupine natjecatelja: odrasli i djeca u dobi od 6 do 11 godina, natjecat će se u 12 disciplina prilagođenih njihovim sposobnostima i interesima.

Cijena sudjelovanja je samo 14€ po osobi, što uključuje majice za sve natjecatelje, ručak i vodu tijekom natjecanja. Za one koji dođu navijati i podržati naše hrabre natjecatelje, bit će organiziran roštilj s odličnom hranom i osvježavajućim pićima.

Uzbudljiv program natjecanja obuhvaća različite discipline koje će testirati izdržljivost, brzinu, snagu i koordinaciju svakog sudionika. Između ostalih, tu su omiljene igre poput skakanja u vrećama, vučenja konopa, štafete s jajetom u žlici, gusjenice s balonima, sinkroniziranih marinki i mnoge druge. Za naše najmlađe natjecatelje, postavit ćemo jednako uzbudljive i prilagođene discipline kako bi i oni doživjeli nezaboravan dan.

I to nije sve! Osim natjecanja, imamo posebno iznenađenje – radionicu crtanja grafita koju će voditi naš talentirani Marin Nikolić! Svi koji žele pokazati svoj umjetnički talent i sudjelovati u ovoj kreativnoj radionici su dobrodošli.

Nakon dodjele medalja, svi zajedno ćemo proslaviti i zabaviti se na večeri! Bit će to prilika za ples, smijeh i dijeljenje priča o nevjerojatnom danu koji smo proveli zajedno.

Prijave su otvorene! Nazovite ili pošaljite poruku na broj 0916720023, Igor Jelčić, kako biste osigurali svoje mjesto na ovom spektakularnom događaju. Broj mjesta je ograničen, stoga požurite i pridružite se našoj Fit Family zajednici na Neretva Team Clash 2023!

Radujemo se vašem dolasku i zajedničkom stvaranju nezaboravnih trenutaka na Neretva Team Clash 2023! Vidimo se uskoro!