IzdvojenoPolitika i gospodarstvo

PORT MALL Novi shopping centar u Pločama zapošljava 70 djelatnika

0

Kako su prenijeli svi lokalni mediji, a i šire, u Pločama je prošli tjedan otvoren novi moderni centar Port Mall.

Otvorenjem Port Malla obogatila se trgovačka ponuda na području Ploča, ali i otvorila nova radna mjesta.

Konkretno, svoje radno mjesto u novom centru pronašlo je oko 70 djelatnika. No, to nisu jedini benefiti za lokalnu zajednicu, kroz komunalne naknade i davanja uprihodit će se i dodatna sredstva u gradski proračun što je značajan doprinos u razvoju infrastrukture i poboljšanju standarda života u Pločama i okolici.

– Jednako kao što su i građani Ploča jedva čekali otvorenje našeg objekta i sami smo s nestrpljenjem iščekivali uspješan dovršetak radova. Više od 50 stručnjaka i vrijednih građevinskih radnika je radilo na izgradnji i adaptaciji objekta zbog čega danas možemo s ponosom reći da u samom srcu grada imamo novi i moderni centar koji uljepšava grad i stanovnicima pruža ugodan ambijent za kupovinu i međusobne susrete – izjavila je zamjenica direktora Nirda, Vesna Ivančević i članica nadzornog odbora Ribole d.o.o.

Centar se prostire na prizemlje i 2 etaže, također s parkingom na dvije etaže. Građani Ploča od sada imaju moderno uređen i opremljen trgovački centar koji se prostire na 3600 m2. Za kupce i posjetitelje će se na jednom mjestu nuditi trgovine modnih brendova, kozmetika široke potrošnje i prehrambenih artikala.

‘U sklopu centra Port Mall građena je najnovijim i najvišim tehnološkim standardima, prodavaonica Ribola s više od 1000 m2 prodajne površine, u svojoj bogatoj ponudi ima široki asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda. Otvorila je nova radna mjesta uz čiju će podršku kvaliteta usluge biti na najvišem nivou. Radno vrijeme je svaki dan od 8.00-21.00 sat. Zadovoljstvo kupaca nam je najvažnije. Stoga smo ponudu asortimana robe široke potrošnje dodatno proširili vinotekom, raznovrsnijim odjelom delikatesa i zdrave hrane te svježe pečenim i toplim kruhom i pecivima iz vlastite dorade, a u sklopu objekta u planu je i otvoriti mesnicu. Imati sve na jednom mjestu-želimo potvrditi da Ribola zaista i je Vaš najbolji susjed kako navodimo u svom sloganu’, kažu ovom prigodom iz marketinga Ribole.

Foto: Martin Burić