IzdvojenoZabava i kultura

TONI USPJEŠNO PLOVI ‘BEAUTY’ SVIJETOM Mladi Pločanin radi u salonu svoje supruge

0

Zanimljivu priču iz Ploča donosi portal Dalmacija Danas, autora Tonija Dukića.

Glavni junaci su bračni par Petra i Toni Ostojić. Petra je vlasnica beauty salona, a njezin bračni drug je njezin zaposlenik. Ovaj 29-godišnjak se bavi medicinskom pedikurom u salonu svoje Petre.

Dalmacija Danas ih je posjetila kako bi doznali više o ovoj lijepoj obiteljskoj priči.

– Nisam baš zamišljao da će mi to ikada biti posao. Kod kuće imam baku kojoj je teško obuvati čarape i rezati nokte te bih joj ja pomogao, a supruga i ja skoro sve radimo zajedno te smo došli na ideju da bih ja mogao raditi pedikuru ljeti, izašao je poziv za upis na tečaj te me je supruga pitala da li stvarno želim to, premišljao sam se i na kraju odlučio probati. Na tečaju sam shvatio da mi to ide jako dobro i vrlo brzo sam se uhodao u posao – kaže Toni na početku razgovora.

“Sada se svi polako navikavaju, zapravo su iznenađeni pedantnošću”

Njegov posao je estetska te medicinska pedikura, i lakiranje noktiju s običnim ili trajnim lakom.

– U estetsku pedikuru spada njega zdravih stopala te po želji lakiranje, dok u medicinskoj se susrećem s raznim problemima koji muče ljude kao sto su urasli nokti, gljivice, traume nokta, kurje oko te bradavice – opisuje Toni.

Reakcija klijenata na njegov ulazak u ovaj posao je bila podijeljena. Naravno, neobično je vidjeti muškarca da se bavi pedikurom.

– Neki su odmah u početku bili oduševljeni idejom, neki su pak bili skeptični, dok je recimo nekim muškarcima bilo lakše doći kada su čuli da ja to radim. Sada se svi polako navikavaju, zapravo su iznenađeni pedantnošću – zadovoljan je Toni.

Dalmacija Danas ga je upitala što mu je bio najveći izazov.

– Sve te četkice i alati su mali i sve treba biti jako pedantno pa mi je trebalo malo da uhvatim ruku i osjećaj, ali zapravo mislim da je najveći izazov zapravo da stekneš to samopouzdanje u poslu onda sve ide lagano – govori Toni.

Neugodnih situacija nije imao.

– Svi klijenti su stvarno super i puni hvale – rekao nam je.

A kakva je Petra kao šefica…

– Supruga je u početku bila malo vise nadzirala kako bi mi ukazala i na najmanju sitnicu, a sada je svatko usredotočen na svoj posao, nekada zaboravimo i da smo u istom prostoru – otkriva nam.

A ako ste muškarac i želite ući u ovaj svijet, onda je ovo najvažnije…

– Mirna ruka i oko za detalje je nešto bez čega se ovakvi poslovi ne mogu raditi – zaključio je Toni Ostojić.

“Zadovoljna supruga i šefica: Toni je super kao osoba, muž i radnik”

– Mirna ruka i oko za detalje je nešto bez čega se ovakvi poslovi ne mogu raditi – zaključio je Toni Ostojić.

Njegova Petra je salon otvorila prije pet godina.

– Zadovoljna sam poslom od prvoga dana jer me taj posao ispunjava, a osoba sam koja misli da uvijek sve može biti bolje – kaže Petra.

Toniju nema ništa “preko veze”.

– Da sam imala primjedbe ne bih mu dala da nastavi raditi taj posao jer pristajem samo da bude bolji od mene, nikako lošiji. Toni je super kao osoba, muž i radnik – rekla je 29-godišnja Petra Ostojić.

Koje sve usluge nude?

U njihovom salonu možete pronaći sljedeće usluge:

  • gel nokte i trajni lak
  • nadogradnju trepavica
  • lashlift
  • pedikuru
  • trajnu šminku
  • šminkanje
  • depilaciju
  • oblikovanje obrva
  • tretmane lica