IzdvojenoSport

SRETNO JADRANE Mišo Krstičević obavio prozivku plavih sa ušća Neretve

0

Plavi sa ušća Neretve krenuli su sa pripremama za drugu sezonu SuperSport 2.nogometne lige, treći rang natjecanja.

Prozivku je obavio strateg Mišo Krstičević sa svojim pomoćnikom Darkom Cvijanovićem koji su u prošloj sezoni s plavima napravili povijesni rezultat osvajanjem trećeg mjesta u tek novosnovanom rangu natjecanja.

U odnosu na prošlu sezonu Pločani su ostali gotovo bez cijele jedne momčadi dok je primjećeno nekoliko novih igrača kojima su uz ostatak iz prošle sezone priključeni i nadareni juniori iz omladinskog pogona.

Plavu svlačionicu su napustila oba vratara Leo Margan (sa posudbe se vratio u Orijent) i Antonijo Katić, zatim Nikola Marić (Zrinski Mostar), Leonardo Petrović (Posušje), Ivan Raič, Mirko Marić, Nikola Perić, Patrik Bošnjak, Amdouni Malek i Ivan Abramović, dok je Stipe Nikolac zbog poslovnih i privatnih obaveza odlučio da neće početi pripreme.

Među novim igračima, a koji će na jesen nositi plavi dres su Petar Raguž (povratnik iz Zrinskog-Jurjevac), još su tu Frano Medić (Široki Brijeg),Josip Listar (Neretva), Max Galić (Neretvanac), Niko Vejić (Dugopolje), inače sin proslavljenog igrača Jadrana LP, Hajduka i Hrvatske reprezentacije.

Odlazaka će vjerojatno bit još, dok je za nove dolaske kroz ovih prvih nekoliko dana priprema ostavljen prostor kako bi se pripreme do početka prvenstva odradile maksimalo dobro i kvaliltetno. U planu je i nekoliko odigravanja pripremnih utakmica.

Nakon uvodnog pozdrava predsjednika kluba Tihomira Krstičevića, okupljene igrače i stožer pozdravio je direktor Petrit Dulaj kao i Mišo Krstičević, gradonačelnik Ploča nakon čega su Pločani odmah krenuli i sa prvim treningom.

Piše i slike: Branko Kulidžan